550 kvm

46 senger

6 bad

Om hytta

Svarstadhytta er på hele 550 kvadratmeter inkl. annekset. Totalt er det 16 soverom med 47 sengeplasser (et av soverommene er treningsrommet, men det oppfattes som et soverom om natten – det står en seng der). En seng er 150 cm bred, og seks av sengene er 120 cm. En luksuriøs brukshytte i solid og overdådig tømmer med innslag av gammelt og nytt.

Hytta kan leies noe rimeligere uten annekset, og blir da 450 kvadratmeter, 12 soverom, 36 senger.

Svarstadhytta ligger i vakre omgivelser med fantastiske muligheter for gode naturopplevelser – i tillegg til mange og flotte fasiliteter på selve hytta.

Hytta innehar et velutstyrt kjøkken med alle fasiliteter, delikate bad med bekvemme tilpasninger og hyggelige soverom med komfortable senger. I tillegg er det også kjøkken i annekset, samt bad.

Øvrige fasiliteter som kan nevnes er aircondition, internettilgang samt mange parkeringsplasser umiddelbart utenfor både hytta og annekset.

550 kvm

46 senger

6 bad

Kurs og seminarer

Svarstadhyttene  skal være en eksklusiv tilbyrder av kurs og seminarer. Vi har alt teknisk utstyr som prosjektor, lydanlegg, witeboard, etc. Seminarer på Svarstadhyttene kan kombineres med andre aktiviteter rett utenfor hytteveggen, på den store terassen eller oppleve fantastiske spa-opplevelser i våre fine anlegg.

Priser

Vi har markedets beste priser for en slik hytte! Svarstadhytta leies ut til rabattert pris uten annekset og får da 12 soverom i stedet for 16.

Prisene inkluderer utvask.

Alle priser er eksklusive 12% mva.

På Svarstad finnes flere cateringfirma. Ta kontakt på 960 11 111, så får du direktenummer til disse.

Weekend (fre-søn)

Fra kr. 42.000,-

1 ukedag (man-tor)

Fra kr. 32.000,-

Ekstra dager – før eller etter weekend – fra kr. 7.000,- per dag

Videoer

Boblebad

Badstue

IR Sauna

Peisvifte

Solarium

SvarstadHyttene

Svarstad ligger ved Numedalslågen. Under 50 km fra Drammen, Tønsberg, Sandefjord og Larvik.
Kort vei fra Asker – 1 time, fra Oslo – 75 minutter, sentralt plassert for hele Østlandet sør.
Velkommen til Svarstad og Svarstadhyttene!

KORT NOK FRA BYEN
LANGT NOK FRA JOBBEN

Store hytter til leie 1 time sør for Oslo, Norges rimeligste storhytter med spa og trimrom. Svarstadhytta, Svarstad Lodge, Lardalshytta, Lillelardal og Svarstadkoia passer for: Kurs, konferanser, seminarer, workshops, firmatur, kick-offs, disputas, bryllup, bursdager, utdrikningslag, konfirmasjon og klasseturer.

© 2023 Svarstadhyttene AS · Alle rettigheter · 960 11 111 · post@svarstadhytta.no

Del
Del
Del

til toppen
nettside av winther

KORT NOK FRA BYEN · LANGT NOK FRA JOBBEN

Leie storhytte?

Store hytter til leie 1 time sør for Oslo, Norges rimeligste storhytter med spa og trimrom. Svarstadhytta, Lardalshytta, Svarstad Lodge og Lillelardal passer for: Kurs, konferanser, seminarer, workshops, firmatur, kick-offs, disputas, bryllup, bursdager, utdrikningslag, konfirmasjon og klasseturer.

Vennligst send din forespørsel eller bestilling via e-post eller ring 960 11 111.
Takk på forhånd!