Svarstad Lodge

Svarstad Lodge er på 470 kvadratmeter og har 18 soverom med 40 senger. Én av sengene er dobbeltseng. I tillegg er det dobbel soversofa tv-stue, som også har eget bad. I tillegg er det tre doble sovesofaer i andre etasje, som kan gjøres om til sovesal for seks personer. I tillegg er det sovehems med 120 cm-madrass. Sovesofaene er av merke Hoveden Bedinside, markedets dyreste med sengemadrasser.

Svarstad Lodge ligger i vakre omgivelser med fantastiske muligheter for gode naturopplevelser – i tillegg til mange og flotte fasiliteter på selve hytta.

Bygget er luksuriøst og  i solide materialer. Hytta er særs vakkert innredet med innslag av gammelt og nytt. Spennende og moderne interiør, vakre og komfortable møbler samt et gjennomført farge- og materialvalg.

Hytta innehar et velutstyrt kjøkken med alle fasiliteter, delikate bad med bekvemme tilpasninger og hyggelige og lekre soverom.

Øvrige fasiliteter som kan nevnes er avslapningsrom med massasjestoler, solarium og IR-sauna, aircondition, internettilgang  samt parkeringsplass umiddelbart utenfor hytta.

Priser

Vi har markedets beste priser for en slik hytte!

Prisene inkluderer utvask, fri bruk av stort utendørs massasjebad, stor vedfyrt sauna, IR-sauna samt solarium.

Alle priser er eksklusive 12% mva.

Vi kan også tilby tilleggstjenester som bartender,  lokal kokk, serveringshjelp og kjøkkenhjelp. Alt til hyggelige priser!

Weekend(fredag – søndag)

Fra kr. 25.000,-

1 ukedag(mandag-torsdag)

Fra kr 17.000,-

Ekstra dager – før eller etter weekend – fra kr. 3000,- per dag

Kurs og seminarer

Svarstadhyttene  skal være en eksklusiv tilbyrder av kurs og seminarer. Vi har alt teknisk utstyr som prosjektor, lydanlegg, witeboard, etc. Seminarer på Svarstadhyttene  kan kombineres med andre aktiviteter rett utenfor hytteveggen, på den store terassen eller oppleve fantastiske spa-opplevelser i våre fine anlegg.

Bilder

Videoer

Boblebad

Badstue