Start video

Svarstad Lodge

470 kvm

40 senger

8 bad

Om hytta

Svarstad Lodge er på 470 kvadratmeter og har 18 soverom med 40 senger / 49 sengeplasser. Én av sengene er dobbeltseng. I tillegg er det dobbel sovesofa tv-stue, som også har eget bad. I tillegg er det tre doble sovesofaer i andre etasje, som kan gjøres om til sovesal for seks personer. I tillegg er det sovehems med 120 cm-madrass. Sovesofaene er av merke Hoveden Bedinside, markedets dyreste med sengemadrasser.

Svarstad Lodge ligger i vakre omgivelser med fantastiske muligheter for gode naturopplevelser – i tillegg til mange og flotte fasiliteter på selve hytta.

Bygget er luksuriøst og  i solide materialer. Hytta er særs vakkert innredet med innslag av gammelt og nytt. Spennende og moderne interiør, vakre og komfortable møbler samt et gjennomført farge- og materialvalg.

Hytta innehar et velutstyrt kjøkken med alle fasiliteter, delikate bad med bekvemme tilpasninger og hyggelige og lekre soverom.

Øvrige fasiliteter som kan nevnes er avslapningsrom med massasjestoler, solarium og IR-sauna, aircondition, internettilgang  samt parkeringsplass umiddelbart utenfor hytta.

470 kvm

40 senger

8 bad

Kurs og seminarer

Svarstadhyttene  skal være en eksklusiv tilbyrder av kurs og seminarer. Vi har alt teknisk utstyr som prosjektor, lydanlegg, witeboard, etc.

Seminarer på Svarstadhyttene kan kombineres med andre aktiviteter rett utenfor hytteveggen, på den store terassen eller oppleve fantastiske spa-opplevelser i våre fine anlegg.

Priser

Vi har markedets beste priser for en slik hytte!

Prisene inkluderer utvask.

Alle priser er eksklusive 12% mva.

På Svarstad finnes flere cateringfirma. Ta kontakt på 960 11 111, så får du direktenummer til disse.

Weekend (fre-søn)

Fra kr. 39.000,-

1 ukedag (man-tor)

Fra kr 25.000,-

Ekstra dager – før eller etter weekend – fra kr. 7.000,- per dag

SvarstadHyttene

Svarstad ligger ved Numedalslågen. Under 50 km fra Drammen, Tønsberg, Sandefjord og Larvik.
Kort vei fra Asker – 1 time, fra Oslo – 75 minutter, sentralt plassert for hele Østlandet sør.
Velkommen til Svarstad og Svarstadhyttene!

KORT NOK FRA BYEN
LANGT NOK FRA JOBBEN

Store hytter til leie 1 time sør for Oslo, Norges rimeligste storhytter med spa og trimrom. Svarstadhytta, Svarstad Lodge, Lardalshytta, Lillelardal og Svarstadkoia passer for: Kurs, konferanser, seminarer, workshops, firmatur, kick-offs, disputas, bryllup, bursdager, utdrikningslag, konfirmasjon og klasseturer.

© 2023 Svarstadhyttene AS · Alle rettigheter · 960 11 111 · post@svarstadhytta.no

Del
Del
Del

til toppen
nettside av winther

KORT NOK FRA BYEN · LANGT NOK FRA JOBBEN

Leie storhytte?

Store hytter til leie 1 time sør for Oslo, Norges rimeligste storhytter med spa og trimrom. Svarstadhytta, Lardalshytta, Svarstad Lodge og Lillelardal passer for: Kurs, konferanser, seminarer, workshops, firmatur, kick-offs, disputas, bryllup, bursdager, utdrikningslag, konfirmasjon og klasseturer.

Vennligst send din forespørsel eller bestilling via e-post eller ring 960 11 111.
Takk på forhånd!