Lardalshytta

Hytta med annekset har 10 dedikerte soverom med 26 senger. En av sengene er 160 cm, og fire av sengene er 120 cm. I tillegg har kjellerstue, loftstue og oppholdsrom i anneks doble sovesofaer av merket Hovden Bedinside, markedets beste, og dermed er det 33 sengeplasser  tilsammen, men da er det fullt.

Lardalshytta ligger i vakre omgivelser med fantastiske muligheter for gode naturopplevelser – i tillegg til mange og flotte fasiliteter på selve hytta.

Bygget er luksuriøst og  i solide materialer. Hytta har innslag av gammelt og nytt interiør, vakre og komfortable møbler samt et gjennomført og oppdatert farge- og materialvalg.

Hytta innehar et velutstyrt kjøkken med alle fasiliteter, delikate bad med bekvemme tilpasninger og hyggelige soverom med komfortable senger.

Øvrige fasiliteter som kan nevnes er aircondition, internettilgang  samt parkeringsplass umiddelbart utenfor hytta.

Priser

Vi har markedets beste priser for en slik hytte!

Prisene inkluderer utvask, fri bruk av stort utendørs massasjebad, stor vedfyrt badstu samt solarium.

Alle priser er eksklusive 12% mva.

Vi kan også tilby tilleggstjenester som bartender,  lokal kokk, serveringshjelp og kjøkkenhjelp. Alt til hyggelige priser!

Weekend(fredag – søndag)

Fra kr. 18.000,-

1 ukedag(mandag-torsdag)

Fra kr 14.000,-

Ekstra dager – før eller etter weekend – fra kr. 2500,- per dag

Kurs og seminarer

Svarstadhyttene  skal være en eksklusiv tilbyrder av kurs og seminarer. Vi har alt teknisk utstyr som prosjektor, lydanlegg, witeboard, etc. Seminarer på Svarstadhyttene  kan kombineres med andre aktiviteter rett utenfor hytteveggen, på den store terassen eller oppleve fantastiske spa-opplevelser i våre fine anlegg.

Bilder

Videoer

Boblebad

Badstue