Om Svarstad Lodge

Svarstad Lodge er på 470 kvadratmeter og har 18 soverom med 40 senger. Én av sengene er dobbeltseng. I tillegg er det dobbel soversofa tv-stue, som også har eget bad. I tillegg er det tre doble sovesofaer i andre etasje, som kan gjøres om til sovesal for seks personer. I tillegg er det sovehems med 120 cm-madrass. Sovesofaene er av merke Hoveden Bedinside, markedets dyreste med sengemadrasser.

Hytten passer til

Svarstad Lodge passer for:  Businessmøter, events, kurs, konferanser, seminarer, workshops, firmaturer,  kick-offs, disputas, bryllup, bursdager, konfirmasjoner, klasseturer, familieturer og vennesamlinger.

Informasjon

Svarstad Lodge ligger i vakre omgivelser med fantastiske muligheter for gode naturopplevelser – i tillegg til mange og flotte fasiliteter på selve hytta.

Bygget er luksuriøst og  i solide materialer. Hytta er særs vakkert innredet med innslag av gammelt og nytt. Spennende og moderne interiør, vakre og komfortable møbler samt et gjennomført farge- og materialvalg.

Hytta innehar et velutstyrt kjøkken med alle fasiliteter, delikate bad med bekvemme tilpasninger og hyggelige og lekre soverom.

Øvrige fasiliteter som kan nevnes er avslapningsrom med massasjestoler, solarium og IR-sauna, aircondition, internettilgang  samt parkeringsplass umiddelbart utenfor hytta.