OMTALE

Opplevd Svarstadhytta? Skriv gjerne en anmeldelse via vår Facebook side eller kontakt oss.

Vi feiret 80 årsdag der denne helga. Leide hytta fra fredag til søndag. Vi feiret sammen med barn, svigerbarn, barnebarn og oldebarn. Alle var enige om at dette var ei super helg. Hytta svarte så absolutt til forventningene. Alt var rent, pent og ordentlig. Hytta var meget godt utstyrt. Her trenger du bare å ha med deg mat og godt humør. Takk til hytteeier for meget hyggelig kommunikasjon.
Kari PettersenFornøyd Hytteleier
Vi reiste en gjeng på 22 engasjerte senterpartister, og la turen til Svarstad, fordi det var enkelt for alle involverte fylker. For ei hytte! Vi koste oss, det var lett å lage mat til mange mennesker, fordi kjøkkenet er rikt og dobbelt utstyrt. Storstua er en kjempeflott plass for kurs og møtevirksomhet, og spaannlegget var strålende avslapping på kveldene! Vi kommer tilbake!
Lise Marie SommerstadFornøyd Hytteleier
Vi storkoste oss på Svarstadhytta i fem dager - 10 voksne og 8 barn (to spedbarn). Stor og fin hytte, moderne kjøkken og bad (store de også), to dusjer i hvert bad + i annekset gjorde dusjkøen minimal. God planløsning som gjorde at det føltes romslig. Veldig rent og pent, og møblementet er godt holdt. 10 min. kjøretur til fin skiløype, og ca. 30 min. til større løypenettverk. Anbefaler å ta i bruk velværeanlegget, det toppet opplevelsen! God pris, god kommunikasjon med utleiere i forkant, og vi fikk raskt svar på alle våre spørsmål. Anbefales på det varmeste!
Tonje FyhnFornøyd Hytteleier
For 3. året på rad har vi lagt vår årlige jentetur på jobben til Svarstadhytta. En fantastisk helg med mye god mat, vin og latter. Og selvfølgeliog en god dose velvære i det splitter nye massasjebaet. Med et nytt, stort oppgradert kjøkken er det enkelt å kokkelere 4-retters middager til mange. I motsetnning til manger andre store hytter, har Svarstadhytta god plass til bespisning og sosialt samvar til mange. Vi satser på ny tur til Svarstadhytta også neste år. Takk for oppholdet.
Stine SevilhaugFornøyd Hytteleier
Vell hjemme i Stavanger, etter vårt andre opphold på 2 år i svarstdhytta, sitter bi igjen med bare gode minner, informasjon/service vedr.hytta i forkant har vært helt topp, vi kommer til en hytte (som har alt), er god og varm, ryddig og ren, pyntet til jul, her er det kjekt å komme, i den grad vi har søkt informasjon/service/hjelp under oppholdet, har det vært helt topp "HER ØNSKER VI Å KOMME IGJEN". Oppholdet i svarstadhytta kan jeg/vi anbefale på det varmeste, her er noe for alle, og her blir batteriene ladet.
Kjetil Melum-HansenFornøyd Hytteleier
LANGT NOK FRA JOBBEN OG KORT NOK FRA BYEN
BESTILL SVARSTADHYTTARING OSS